Iinspektionslucka med fläns-i-ring design - Innovativ universal lucka for tankar

619,66 SEK 712,25 SEK
I lager
SKU
ILT120

Innovativ inspektionslucka med robust design

VETUS ILT är en innovativ inspektionslucka med fläns-i-ring design, med en sådan installerad i tanken blir det lätt att öppna, inspektera och rengöra tanken, även då luckan varit stängd en längre tid.

Inspektionsluckan har en motfläns och gummipackning och monteras i ett hål med Ø 159 mm i tanken. För att montera inspektionsluckan för man bara in ramen i hålet samt drar åt 4 skruvar med vilkas hjälp gummipackningen expanderar och ger en perfekt tätning.

“Kläm och tätnings” design förenklar installationen, det svåraste momentet är att borra ett hål med Ø 159 mm, svårare än så är det inte! Vidare är tätningen uppbyggd på så sätt att trycket endast hamnar på den yttre ringen vilket gör den
enklare att öppna.

ILT löser inte bara de OBLIGATORISKA kraven fastställda i INTERNATIONAL STANDARD ISO/FDIS 21487: “Dieseltankar skall vara försedda med inspektionslucka(or) med en lämplig diameter av minst 120 mm på lämpligt ställe(n) för rengöring och inspektion av den lägsta punkten(erna) i tanken” Den löser problemet samtidigt som de ordinare matnings och returledningarna för vara orörda på sin plats.

Det svarta blindlocket kan ersättas med en variation av
anslutningssatser.

  • Højde over dæk: 40 mm
  • Max diameter:  190 mm
  • Håldiameter (mm): 159 mm
Mer information
Diameter (mm) 120 x 159
Cut-out diameter (mm) No Data
Diameter (inches) 4 23/32 x 6 17/64
Cut-out diameter (inches) No Data
Write Your Own Review
You're reviewing:Iinspektionslucka med fläns-i-ring design - Innovativ universal lucka for tankar
Your Rating